Limited Edition: F1 Ananas Kokosnoot is NU te bestellen!

47.92 27.03
-44%
  • 25 vitaminen & mineralen
  • Rijk aan proteïnen
Out stock

Uitverkocht

Maaltijdvervangende mix voor gewichtsbeheersing en ondersteuning van een evenwichtig voedingspatroon.

Jouw NIEUWE zomerse smaak.

Mis hem niet. Geniet van de voordelen van je vertrouwde Formula 1 Shake, nu in een heerlijke nieuwe smaak!

Formula 1 is gemaakt met sojaproteïnen van hoge kwaliteit, vezels en vitaminen & mineralen en biedt zowel een voedzame maaltijd, als gemak in een heerlijke shake. Geniet ervan als een voedzaam ontbijt, lunch of avondmaal om je doelen op het gebied van een actieve levensstijl en gewichtsbeheersing te ondersteunen**.

Formula 1 shake bevat 26 vitaminen en mineralen. Waaronder vitamine D, dat bijdraagt tot de normale werking van het immuunsysteem en vitamine C, dat bijdraagt aan de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Formula 1 is gemaakt van ingrediënten van veganistische bron, is glutenvrij en bevat geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen. Je hoeft niet langer te kiezen tussen een evenwichtige maaltijd of gemak – de Fomula 1 shake is snel en gemakkelijk te bereiden! AANBEVOLEN GEBRUIK: geniet elke dag van een Formula 1 shake als een voedzame maaltijd. Bus licht schudden voor elk gebruik, aangezien de inhoud kan gaan klonteren.

Om een heerlijke shake te bereiden, meng je twee maatlepels poeder (26 g) met 250 ml koude, halfvolle melk (1,5 % vet). Of voor een veganistische en van nature lactosevrije shake, meng je twee maatlepels Formula 1 (26 g) met twee maatlepels Vegan PDM (28 g) en 300 ml water. Geniet van dit product binnen een evenwichtig en gevarieerd dieet, als onderdeel van een gezonde, actieve levensstijl. ** Voor gewichtsbeheersing: de vervanging van twee dagelijkse hoofdmaaltijden van een energiebeperkt dieet door een maaltijdvervangend product draagt bij tot gewichtsverlies. Vervang twee maaltijden per dag door een heerlijke Formula 1 shake en eet één uitgebalanceerde maaltijd. ** Voor een evenwichtig eetpatroon en gewichtsbehoud: de vervanging van één van de dagelijkse hoofdmaaltijden van een energiebeperkt dieet door een maaltijdvervangend product draagt bij tot het behoud van het gewicht na gewichtsverlies. Vervang één maaltijd per dag door een heerlijke Formula 1 shake en eet twee uitgebalanceerde maaltijden. Consumeer ook voedzame tussendoortjes om aan je dagelijkse caloriebehoefte te komen.

Met gesloten deksel bewaren op een koele, droge plaats. Consumentengarantie: tevreden binnen 30 dagen of terugbetaling door je Onafhankelijk Herbalife Nutrition Distributeur. Dit product is exclusief verkrijgbaar bij je Onafhankelijk Herbalife Nutrition Distributeur.

Dit product is bestemd voor gebruik bij een caloriearm voedingsplan en met andere voedingsmiddelen, in combinatie met regelmatige lichaamsbeweging.

Het is belangrijk om voldoende te drinken. Het is belangrijk om de aanwijzingen op te volgen zoals aangegeven. Voor het beginnen aan een gewichtbeheersingsprogramma, raadt Herbalife Nutrition aan een arts te raadplegen. Bij een gezond gewichtbeheersingsprogramma hoort een bescheiden calorie-inname, een gebalanceerd dieet en regelmatige beweging.

Formula 1 is een maaltijdvervangende mix voor gewichtsbeheersing en ondersteuning van een evenwichtig voedingspatroon met suiker (fructose) en zoetstof (uit stevia) Ten minste houdbaar tot / partijnummer: zie bodem verpakking

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.