Hoe het begon...

In November 2011 kwam ik voor het eerst in contact met Herbalife. Dit via een vriend die de producten nam om zich energieker te voelen. Hij vertelde mij over zijn resultaten en onze interesse werd gewekt. 

Enkele weken later reed ik samen met hem naar zijn coach. Na wat uitleg in de vorm van een welzijnsevaluatie startte ikzelf op een afslankprogramma. 

Ik was van het begin enthousiast en door mijn enthousiasme had ik binnen de kortste keren een vijftal mensen die ook op een programma starten. Ik bracht de klanten tot bij mijn coach en hij gaf ze een programma op maat. 

Na het bijwonen van een HOM werden de zakelijke mogelijkheden mij verteld en zo rolde ik de business in. Uit enkele shakeparty’s ontstonden een 25-tal klanten en in april 2012 werd ik supervisor.   Door het volgen van alle trainingen en meetings groeide mijn vertrouwen en verbeterde mijn vaardigheden. 

In het begin van mijn Herbalifecarrière werkte ik volledig vanuit mijn woonkamer. Mijn vrouw Hilde raakte ook enthousiast, en stapte mee in de business. Onze werkzaamheden voor Herbalife werden voor en na de werkuren verricht. Nadien werkten we uit een office. Omwille van de corona dienden we de strategie te wijzigen en zijn we overgegaan naar onlinetools. Vandaar dat we met trots onze nieuwe website presenteren. Via het forum en de onlinetools op deze site houden wij contact met de klanten. 

Herbalife onafhankelijk distributeur

Hilde De Vet

Tel:+32 495 214 329
Elke dag tussen  17uur en 19uur.

Ben je klaar om het leven van mensen te helpen veranderen met de beste voedings- en gewichtsbeheersingsproducten ter wereld?

Bouw uw eigen bedrijf op met Herbalife Nutrition – een van ‘s werelds toonaangevende merken voor directe verkoop. Begin vandaag – word getraind, en profiteer van onze jaren ervaring en leg de basis voor uw eigen bedrijf. Bepaal uw uren en werk waar en wanneer u maar wilt. 

Neem contact met ons op