Nieuw product van Herbalife in ons gamma: Proteïne Chips met barbecues of Sour & Cream smaak. Deze 2 heerlijke chipsvarianten bevatten 50% minder vet dan gefrituurde aardappelchips, omdat ze niet gebakken zijn. We voegen alleen warmte toe om je een hartige traktatie te geven met een bevredigende crunch. Ze bevatten veel erwteneiwit en zijn glutenvrij. Verander je kijk op snacken met een zakje Proteïne Chips! Proteïne Chips met barbecuesmaak. Geniet van de subtiele pittigheid en smokey ondertonen van onze Proteïne Chips met barbecuesmaak. Het is een heerlijk gepofte en voedzame hartige snack die 11 g plantaardige proteïnen per zakje bevat en 50% minder vet bevat dan gebakken chips. Sour cream & Onion Proteïne Chips.Verwen je smaakpapillen met de pittige smaak van de Sour cream & Onion Proteïne Chips. Het is een heerlijk gepofte en voedzame hartige snack die 12 g plantaardige proteïnen per zakje bevat en 50% minder vet dan gebakken chips.