“Schoonheidsverzorgings Product van het jaar 2021: Herbalife Nutrition Skin Booster” Tijdens de product van het jaar verkiezingen in België geven duizenden personen hun mening over de producten die ze gepresenteerd krijgen. Zij verkiezen het “Product van het Jaar” in verschillende categorieën. Uit elke categorie word er vervolgens een winnaar verkozen. In 2021 werd Herbalife Nutriton Collageen Skin Bootser verkozen als product van het jaar in de categorie schoonheidsverzorging.  Het rode logo dat de verkozen merken op hun verpakking mogen plaatsen, toont aan dat duizenden consumenten deze producten nieuw én vernieuwend vinden. 

Wat maakt Collageen Skin Booster zo bijzonder?

Wat als je een gezond uitziende huid van binnenuit zou kunnen krijgen, met een schoonheidsdrank?

Collageen Skin Booster is een verfrissend voedingssupplement in de vorm van een drank met aardbei- en citroensmaak. Het bevat bioactieve collageenpeptiden1 genaamd Verisol®1 P, waarvan wetenschappelijk bewezen is dat het rimpels vermindert en de huidelasticiteit verbetert na 4 weken. Dit product is rijk aan belangrijke vitaminen en mineralen zoals biotine, niacine, Vitamine A en zink om de gezondheid van de huid, haar en nagels te ondersteunen2

Belangrijkste voordelen:

  • Bevat bioactieve collageenpeptiden1 genaamd Verisol®1 P
  • Van Verisol®1 P is wetenschappelijk bewezen dat het rimpels vermindert en de huidelasticiteit verbetert na 4 weken
  • Vitamine C draagt bij aan de normale vorming van collageen voor het normale functioneren van de huid
  • Vitamine A, niacine, zink, biotine en jodium dragen bij aan het behoud van een normale huid
  • Verfrissende aardbei- en citroensmaak
  • Glutenvrij

Gebruik:

Meng 1 maatlepel (5,7 g) poeder met 250 ml water. Gebruik één maal per dag bij de maaltijd. Gebruik dit product binnen een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet, als onderdeel van een gezonde en actieve levensstijl.