Herbafit biedt u alle informatie die u nodig heeft om succesvol op te starten met  Herbalife®. Het correct gebruik van de producten is essentiëel om het gewenste resultaat te bereiken. Om u op weg te helpen, legt Herbafit u hier eenvoudig, stap-voor-stap uit, hoe u uw eerste Herbalifeshake maakt. Ready to shake? “Beginnen met Herbalife F1 shakes was nog nooit zo eenvoudig. Volg dit 5-stappen plan, voor uw eerste Herbalife F1 shake!

 

Stap 1 Neem een blender of een staafmixer met een maatbeker

 

Stap 2 Doe hierin 250 ml vloeistof (wees creatief! Magere melk, sojamelk, rijstmelk, amandelmelk, fruitsap, ..”

Stap 3

Voeg 2 afgestreken Herbalife maatlepels
F1 shakepoeder toe (=26gr of 2 soeplepels) 

Stap 4 Mix dit alles met de staafmixer en giet in een glas

Stap 5

You did it! Je eerste Herbalife shake is klaar. Smullen maar!!

 

Nu u een basis shake kunt maken, kunt u beginnen experimenteren met de smaken. Wat dacht u van een Cookie Crunch Shake of Zachte Chocolade Shake? Alle smaken kunnen gemixt worden met magere of halfvolle melk.
Maar de F1 shakes gaan ook heel goed samen met alle smaken sojamelk, rijstmelk, amandelmelk, kokosmelk, ongezoet fruitsap, drinkyoghurt, magere yoghurt, magere kwark, etc… De mogelijkheden zijn oneindig. De F1 shake kan klaargemaakt worden met alles wat u lekker vindt maar hou wel rekening met het volgende:

De kilocalorie (kcal) waarde van de vloeistof moet ongeveer 150 kcal bedragen per shake. Bijvoorbeeld:

  • 250ml magere melk is 93kcal
  • 250 ml sojamelk is 98kcal
  • 250 ml magere yoghurt is 132kcal
  • 250 ml magere kwark is 131 kcal
  • 250 ml rijstmelk is 117kcal
  • 250 ml soja melk chocolade is 153kcal

» Een handige app om uw kilocoloriën bij te houden is fatsecret een handige tool om op uw smartfoon uw kilocaloriën bij te houden. Het bijhouden van uw kcal inname kan u zeker helpen uw dieet doelstellingen te realiseren.

» Kijk voor de lekkerste recepten ook eens bij onze Herbafit recepten.

» Wij bieden ook tal van vrij van-versies (gluten, lactose en soja) aan , bezoek onze winkel.  Bekijk hieronder ons aanbod F1 Shakes

Alle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het gewichtsmanagementprogramma van Herbalife waaronder evenwichtige voeding, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water drinken, voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust. Individuele resultaten kunnen variëren. Uiteraard zijn wij voor alle bijkomende vragen per mail en/of telefonisch bereikbaar.