1. Drink veel water

Het is misschien cliché. Maar het kan zoveel goede dingen voor je doen. Gehydrateerd blijven staat bovenaan de lijst, maar het kan je ook helpen gewicht te verliezen. Het helpt ook de voedingstoffen die u inneemt beter te verteren, en zo constipatie te voorkomen. Bovendien kan iets drinken tussendoor u ook helpen als u tussendoor en of een dipje voelt, u zult merken dat het hongergevoel wegebt, zodra u wat heeft gedronken. Nog een reden om voor H2O te gaan? Suikerhoudende dranken zijn gekoppeld aan obesitas en diabetes type 2. Als je geen fan bent van gewoon water, voeg dan smaak toe met plakjes sinaasappel, citroen, limoen, watermeloen of komkommer, of maak een lekkere ice tea of warme theedrank  met Thermojetics theedrank . Dipje of hongergevoel? Probeer iets te drinken!”

2. Neem voldoende rust

Probeer evenwicht te vinden tussen werk en vrije tijd. De mogelijkheid om te
ontspannen en te herstellen na een inspannende dag is van groot belang voor een gezonde levensstijl en voor het succes van het programma. Probeer om minimaal 6 à 8 uur nachtrust te nemen. Er zijn bijna te veel voordelen op te sommen. Een goede nachtrust houdt je in een goed humeur, scherpt het geheugen en de focus, en helpt je nieuwe dingen te leren. Bovendien geeft een goede nachtrust uw lichaam de tijd die het nodig heeft voor het celvernieuwings- en herstelproces. Op de lange termijn, het verlaagt uw risico op hart-en vaatziekten.

Tip: Rust op schema – Las vaste rust momenten in. Bovendien inslapen en wakker worden op ongeveer dezelfde tijdstippen elke dag.

3. Vergeef jezelf

Iedereen zal van tijd tot tijd toegeven aan verleiding. Het gevaar is niet die enkele uitspatting, maar het een excuus laten worden voor een totale mislukking. Dus wat doe je als je een halve liter ijs hebt weggegeten? Vergeef jezelf, en vergeet het! Het was uiteindelijk een verwennerij van 100 calorieën, niet meer, niet minder. Maar als het wordt gezien als een totale mislukking en een reden om op te geven, kan het veranderen in een verwennerij van duizend calorieën. Waar het op neerkomt als je een fout maakt: vergeef je zelf, en vergeet het maar. Morgen is een nieuwe (gezondere) dag.

4. Beloon jezelf

Dieet is hard werken – en het is niet altijd even leuk. Kleine beloningen kunnen een stimulans zijn om door te gaan. Maar zorg ervoor dat uw beloningen geen voedselgerelateerd zijn. ( belonen voor het verliezen van een paar kilo, vieren met een doos chocolaatjes is niet waar we het over hebben.) Stel onderweg mini-doelen en beloon jezelf wanneer je ze bereikt. Je beloning kan een massage zijn , een rondje golf, een nieuwe spijkerbroek of een warm bubbelbad. “Het vieren van het succes van uw dieet zal uw besluit om door te gaan, versterken